19 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Giro d’Italia 2021 live stream negende (berg) etappe

Giro d'Italia live stream

Giro d'Italia live stream

Kijk hier via een live stream Giro d’Italia

Pakt wielrenner Remco Evenepoel vandaag de roze trui in de Giro d’Italia van 2021? Kijk via de live stream vanmiddag gratis naar de negende (berg) etappe.

KLIK HIER en kijk de negende etappe via deze Giro d’Italia live stream

Finale negende etappe Giro d'Italia
Finale negende etappe Giro d’Italia

3.400 hoogtemeters en onverharde finale

In de negende etappe van de Giro d’Italia kan geen enkele klassementsrenner zich nog verschuilen want vandaag worden alle kaarten op tafel gelegd. Met 158 kilometer is de etappe, die vertrekt vanuit Castel di Sangro, niet overdreven lang. Maar met maar liefst 3.400 hoogtemeters en de aankomst op de Campo Felice kunnen de verhoudingen in het algemeen klassement flink opgeschud worden.

Wat het vandaag ook nog een keer interessant maakt is dat op de slotklim de Campo Felice een stuk weg onverhard over een grindpad gaat. Ook is dat nog een keer steil is met een gedeelte van 8,6 procent over 1,6 kilometer. Het gaat vanmiddag echt een interessante etappe worden. Behoudt Attila Valter het roze of gaat Remco Evenepoel of Egan Bernal met het roze aan de haal.

Etappe 9
Zondag 16 mei  (Castel di Sangro – Campo Felice 158 km)

Start: 12.30 uur – Finish: 17.10 uur

Etappe 9 Castel do Sangro - Campo Felice Giro d'Italia 2021
Etappe 9 Castel do Sangro – Campo Felice Giro d’Italia 2021

Wieler livestreams

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites