Geen topdag voor Verstappen in Singapore

Formule 1 Singapore

Verstappen beklaagt zich over de balans

Ferrari domineerde tijdens de eerste twee vrije trainingen voor de GP van Singapore. Max Verstappen kende geen topdag.

De Limburger kwam veel snelheid te kort en moest in de tweede vrije training zelfs zeven tienden toegeven op Carlos Sainz. Toch is er wel optimisme bij Verstappen en het team van Red Bull Racing. “We gaan natuurlijk wel proberen om het te verbeteren. Maar het is een flink gat.”

Vooral in de tweede vrije training klaagde Verstappen met name over de balans. “We hebben meerdere dingen geprobeerd in de tweede training. Sommige probeersels werkten, andere dingen weer niet. We hebben de auto nooit helemaal voor elkaar kunnen krijgen”,

Morgen om 11.30 uur is er nog een derde vrije training. De kwalificatie zaterdag is om 15.00 uur.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/