Kira Toussaint

Zevende plaats voor Toussaint en de Waard

Kira Toussaint en Maaike de Waard hebben bij de wereldkampioenschappen kortebaan in Melbourne geen medaille weten te winnen.

Toussaint eindigde in de finale van de 100 meter in een tijd van 56,41 als zevende. Het goud ging naar de Australische Kaylee McKeown in 55,49.

De Waard eindigde op de 50 meter vlinderslag ook als zevende. De Waard zwom een tijd van 24,98. De Amerikaanse Tori Huske en de Canadese Maggie MacNeil zwommen een tijd van 24,64 en veroverden het goud.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl