Uruguay - Zuid-Korea

Uruguay komt niet tot scoren tegen Zuid-Korea

Bij de wedstrijd tussen Uruguay en Zuid-Korea zijn donderdagmiddag geen doelpunten gevallen. De wedstrijd eindigde in 0-0.

Uruguay maakte ondanks de 0-0 nog de meeste aanspraak op een overwinning in het Education City Stadium. De ploeg van bondscoach Diego Alonso raakte tweemaal de paal, maar wist het net dus niet te vinden.

Door het gelijkspel gaan Uruguay en Zuid-Korea gedeeld aan kop in groep H. Later op de dag wordt in deze poule Portugal-Ghana afgewerkt.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.