RKC - SC Heerenveen
RKC - SC Heerenveen

Geen doelpunten bij RKC – Heerenveen

RKC en Heerenveen spelen met 0-0 gelijk

RKC en Heerenveen zijn met een gelijk spel uit de winterstop gekomen. Het treffen in Waalwijk tussen beide teams eindigde in 0-0.

In de eerste helft viel er in het Mandemakers Stadion in Waalwijk weinig te genieten. Beide clubs hadden wel veel de bal, maar tot echte kansen kwamen ze niet.

Na rust drong Heerenveen meer en meer aan en kreeg via Van Ewijk, Al Hajj en Köhlert kansen op de 0-1, maar doelman Vaessen bleek een sta in de weg. RKC kreeg een kans, maar international Noppert tike een inzet van Seuntjens uit de hoek.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen