Frankrijk Giroud

Frankrijk verslaat Australië met 4-1

Frankrijk is het WK voetbal in Qatar goed begonnen door in Groep D de wedstrijd tegen Australië met 4-1 te winnen.

De schrik sloeg de Fransen om het hart toen de Australiërs brutaal via Goodwin in de negende minuut op een 1-0 voorsprong kwamen. Toch repareerde Le Bleus nog voor rust de schade door treffers van Rabiot en Giroud.

Na de rust was het Australische verzet gebroken en scoorde Mbappé de 3-1 en zorgde Giroud met zijn tweede van de avond de uiteindelijke 4-1 overwinning op het scorebord.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.