Frank Williams (79) overleden

Frank Williams

Frank Williams

Frank Williams zondag op 79-jarige leeftijd overleden

Vandaag kwam het bericht tot ons dat oud Formule 1 coureur en grondlegger van het Williams Formule 1 team sir Frank Williams op 79-jarige leeftijd is overleden.

“Met groot verdriet kan het team namens de familie Williams bevestigen dat Sir Frank Williams CBE, oprichter en voormalig teambaas van Williams Racing, op 79-jarige leeftijd is overleden. Nadat hij vrijdag in het ziekenhuis werd opgenomen, is Sir Frank vanochtend vredig ingeslapen, omringd door zijn familie. Vandaag herdenken we ons geliefde en inspirerende boegbeeld. Frank zal erg gemist worden. We verzoeken alle vrienden en collega’s de wensen van de familie Williams voor privacy te respecteren”, zo klinkt het persbericht.

“Voor degenen die een eerbetoon willen brengen, vragen wij dat er donaties worden gedaan aan de Spinal Injuries Association, in plaats van het sturen van giften. Als alternatief zouden we graag bloemen willen plaatsen bij de ingang van het hoofdkantoor van het team in Grove, Oxfordshire. Details van de herdenkingsdienst volgen te zijner tijd.”

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: