Formule 1 livestream gratis

Formule 1 livestream gratis

Formule 1 livestream gratis

Formule 1 livestream gratis

Online gratis Formule 1 kijken? Via onze pagina kijk je alle F1 races die in 2021 gereden worden hier. De Formule 1 livestream gratis vind je op deze pagina.

Formule 1 livestream 1 KLIK HIER
Formule 1 livestream 2 KLIK HIER


Livestreams F1 2021

Hesgoal

Deze website zend vrijwel alle sporten wel online uit. Voetbal uit diverse internationale voetbalcompetities, maar ook formule 1, tennis, darts maar ook hockey, atletiek, cricket. Het assortiment bij deze website is groot.

LIVE TV

Ook LIVE TV staat bekend om haar brede assortiment aan sport wat er live te zien is. Of je nu Champions League voetbal wilt kijken of rugby, kickboxing het is allemaal wel te vinden via deze website. De streams zijn over het algemeen het beste te openen via een desktop.

365LIVE

Handig toch? weer een pagina waar live sport makkelijk te vinden is. Ook via 365LIVE kan je veel sport gratis kijken via een livestream. Ook hier zijn hockey, volleybal en voetbal streams te vinden. Wel komen er zo nu en dan advertenties in beeld als je de stream wil starten. Een tip? Klik er een paar keer op en je zult zien dat de stream automatisch begint te spelen. En zo kijk je opnieuw gratis sport online via een gratis live stream.

Ook in 2021 krijgen we weer de spannende strijd tussen Lewis Hamilton, Valtteri Bottas, Max Verstappen, Sergio Perez, Charles Leclerc en Carlos Sainz om de wereldtitel. Gaat Hamilton dit jaar zijn achtste wereldtitel behalen of gaat onze landgenoot er eindelijk eens met die wereldtitel vandoor.

Het leuke van het nieuwe Formule 1 seizoen is dat de bolides hetzelfde zijn als in 2020. Er maf op wat aerodynamica punten en andere onderdelen na niks veranderd worden. Nu is het dus de vraag wie is er het beste uit de winter gekomen met de sterkste updates en motor?

Livestream VPN Diensten

Wanneer je naar de buitenlandse gratis streams wilt kijken op je laptop of mobiel zal je een VPN nodig hebben om de geografische blokkades te omzeilen. Op de Formule 1 pagina van vpndiensten.nl vind je meer informatie over hoe je dit precies doet.

De volgende livestreams zijn gratis te bekijken. Je krijgt vaak Sky Sports, Ziggo of Channel 4 te zien. De kwaliteit schommelt tussen 480p en 720p. Als gratis alternatief is dat prima te pruimen!

Je kunt natuurlijk ook onderuitgezakt vanaf de bank inschakelen. Op Onderstaande zenders kun je de GP races live volgen, maar die zijn in veel gevallen onderdeel van een (duurder) abonnement:

  • Ziggo Sport (Nederland)
  • RTL+ (Duitsland)
  • Channel 4 (Engeland)
  • RTBF (België, Franstalig)
  • Sky Sports (div)

Ziggo Sport in Nederland

De Nederlandse Formule 1-fan die elke training, kwalificatie en race live wil zien, is aangewezen op betaalpakket Ziggo Sport Totaal. De Grands Prix zelf zijn daarnaast voor Ziggo-klanten echter ook te zien op gratis zender Ziggo Sport, maar dit geldt dus alleen voor mensen die een abonnement hebben bij de ‘gewone’ televisiedienst van Ziggo. Ziggo is echter niet overal in Nederland als provider actief en wie bij een andere aanbieder zit, heeft dit kanaal niet.

Betaalzender Ziggo Sport Totaal is zowel op tv als online te kijken. De prijs van een tv-abonnement op Ziggo Sport Totaal verschilt per televisie-aanbieder. Een online-abonnement is eventueel een goedkoper alternatief en staat los van welke tv-provider je hebt. Voor tien euro per maand heb je een abonnement op Ziggo Sport Totaal Go, waarmee je op maximaal vijf verschillende apparaten (computer, tablet, telefoon, etc.) kunt kijken. Dan kun je eventueel na de race, om de spanning een beetje vast te houden, een gokje wagen door in een online casino’s echt geld in te zetten. Wie weet win je je abonnementsgeld terug.

RTL en Sky Sports

Wie het niet erg vindt om de (taal)grens over te gaan om Formule 1 te kijken, kan bij het Duitse RTL terecht. Deze zender zit bij de meeste Nederlandse aanbieders van digitale televisie in het (extra) pakket.
Engelse Formule 1-verslaggeving wordt in 2016 moeilijker te volgen, omdat de BBC de uitzendrechten kwijt is. Betaalzender Sky Sports zendt alle races uit, maar is in Nederland echter alleen via satelliet-tv te ontvangen.

België

Belgische Formule 1-liefhebbers kunnen nog altijd terecht bij ‘Play Sport’ van Sporting Telenet. Hier is echter wel een abonnement voor nodig dat € 16,45 per maand kost. Op het open net kan men in België verder terecht bij het Franstalige RTBF, dat alles uitzendt.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: