Wil je online naar de formule 1 kijken? Tegenwoordig kan dat handig door online te kiezen voor de Formule 1 livestream gratis die je hieronder kan vinden door op de link te klikken.

Alle wedstrijden in de Formule 1 zijn het hele jaar online te volgen via diverse kanalen. Of het nu via een VPN dienst is of via een gratis livestream de prestaties van Max Verstappen, Lewis Hamilton, Valtteri Bottas, Alexander Albon, Sebastian Vettel of Charles Leclerc hoef je echt niet te missen.

Livestream VPN Diensten

Wanneer je naar de buitenlandse gratis streams wilt kijken op je laptop of mobiel zul je een VPN nodig hebben om de geografische blokkades te omzeilen. Op de Formule 1 pagina van vpndiensten.nl vind je meer informatie over hoe je dit precies doet.

Livestream online

Ook online is het heel erg makkelijk om gratis naar Formule 1 te kijken via de online livestream. Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja Directa, Unibet en BWin kan je live naar sport kijken.

Formule 1 kan je altijd gratis online kijken. Ook via LIVE TV kan je alles live kijken. Dan hebben we het niet alleen over de race op zondag. Ook de vrijetrainingen op vrijdag en zaterdag kan je gratis kijken en natuurlijk ook de kwalificatie voor de Grand Prix op de zaterdag.

He’s Goal

Kies voor Formule 1, en klik vervolgens op de actuele link. Zorg dat je op het rode kruisje klikt om de stream te beginnen.

Klik hier om te beginnen met kijken!

CricHD

De kwaliteit ligt op CricHD iets hoger dan op He’s Goal, maar de website ligt er wel vaker uit. Mooi extraatje: je kunt naast de prestaties van Max Verstappen ook prima voetbal kijken via deze site.

Klik hier om te beginnen met kijken!

TotalSportek

TotalSportek is iets toegankelijker, omdat er per GP wordt uitgelegd hoe het gratis streamen werkt. Bovendien zijn deze streams zeer stabiel, al is de kwaliteit soms even slikken.

Klik hier om te beginnen met kijken!

F1 Streams

F1 Streams is een Nederlandse site die naast TV-zenders ook Formule 1 uitzendt. Gratis, welteverstaan. Ook hier valt de kwaliteit soms tegen, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt met het aanbod.

Klik hier om te beginnen met kijken!