Formule 1 2021 livestream (gratis)

In 2021 kan je weer het hele jaar hier gratis Formule 1 kijken via de gratis livestream. De linkjes voor de gratis livestreams vind je hier onder.

Natuurlijk worden in 2021 ook alle races weer live uitgezonden door de sportzender Ziggo Sport, en is ook bij het Duitse RTL de race elke zondagmiddag weer live te zien. Ook online kan je weer in 2021 alle races live zien via de gratis livestreams.

Livestream Formule 1 2020 (gratis)

LIVESTREAM 1 FORMULE 1 EIFEL GP 
LIVESTREAM 2 FORMULE 1 EIFEL GP 
LIVESTREAM 3 FORMULE 1 EIFEL GP 

Via deze kanalen kan je natuurlijk online Formule 1 kijken. Niet alle streams zullen allemaal even goed van kwaliteit zijn maar de kans dat je zult slagen via de linkjes is wel groot.

Natuurlijk zijn er meer livestreams te vinden om Formule 1 in 2020 gratis te kijken. Deze vind je hier onder.

He’s Goal

Kies voor Formule 1, en klik vervolgens op de actuele link. Zorg dat je op het rode kruisje klikt om de stream te beginnen.

Klik hier om te beginnen met kijken

CricHD

De kwaliteit ligt op CricHD iets hoger dan op He’s Goal, maar de website ligt er wel vaker uit. Mooie bonus: je kunt naast de prestaties van Max Verstappen ook prima voetbal kijken via deze site.

Klik hier om te beginnen met kijken

TotalSportek

TotalSportek is iets toegankelijker, omdat er per GP wordt uitgelegd hoe het gratis streamen werkt. De streams zijn over het algemeen stabiel en goed.

Klik hier om te beginnen met kijken

F1 Streams

F1 Streams is een Nederlandse site die naast TV-zenders ook Formule 1 uitzendt. En dit is helemaal gratis. Ook hier valt de kwaliteit soms tegen, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt met het aanbod.

Klik hier om te beginnen met kijken

Nog meer livestream-opties

Werken de bovenstaande links niet hier onder zetten nog wat populaire sites voor je op een rijtje: