19 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Finale Feyenoord – FC Utrecht op losse schroeven

Feyenoord - FC Utrecht

Feyenoord - FC Utrecht

FC Utrecht stapt naar de rechtbank

De KNVB heeft de wedstrijd in de finale tussen de play-offs verschoven naar zondagmiddag om 12.15 uur. FC Utrecht stapt naar de rechtbank en daardoor staat de finale op losse schroeven.

De wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht die zaterdagavond gespeeld zou moeten worden om 20.00 uur is wegens het Songfestival in Ahoy door de burgermeester verboden. Volgens de regelementen mag dit niet en daarom stappen de Utrechters nu naar de rechter voor een kortgeding. Dat kortgeding vind vrijdagmiddag om 14.00 uur plaats.

De regelementen die de KNVB zelf heeft ingevoerd zullen niet in het voordeel zijn van Feyenoord. Het zal afwachten zijn of de rechtbank de afgelasting van zaterdag door het Songfestival niet als bijzondere omstandigheden zal zien. De rechter heeft laten weten voor zaterdagmiddag met de uitslag te komen van het kortgeding.

Reglement play-offs

1. Indien een door het bestuur betaald voetbal vastgestelde play-offwedstrijd voor een Europees ticket van overheidswege wordt verboden, is het de betaaldvoetbalorganisatie in kwestie toegestaan de desbetreffende wedstrijd op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip op neutraal terrein te spelen.

2. De verantwoordelijke burgemeester heeft de bevoegdheid nadere en/of beperkende voorwaarden te stellen aan de veiligheidsorganisatie.

3. Indien het niet mogelijk blijkt de desbetreffende wedstrijd met inachtneming van het bepaalde in dit artikel op neutraal terrein te doen spelen, dan wordt de desbetreffende thuisspelende deelnemer geacht de desbetreffende ronde te hebben verloren.

Een play-off duel nu live kijken? KLIK HIER en kijk gratis voetbal via onze Eredivisie voetbal livestream pagina.

Powered by WP Bannerize

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites