Feyenoord wint zonder al te veel problemen van FC Utrecht

5-1 overwinning voor Feyenoord

Feyenoord heeft zondagmiddag in de Galgenwaard zonder al te veel problemen weten te winnen van FC Utrecht. Feyenoord won de wedstrijd met 5-1.

Feyenoord domineerde de gehele wedstrijd en kwam op gelukkige wijze op een 1-0 voorsprong. Stengs miste een diepe bal waarna Gimenez de bal onder de kansloze doelman Barkas in het doel kon koppen. Toch kwam Utrecht daarna tegen de verhouding in op 1-1. Flamingo kon een bal die voor de doellijn bleef hangen binnen schieten. Feyenoord stelde daarna wel weer snel orde op zaken, want binnen het half uur maakte Stengs de 1-2.

Na de rust was de wedstrijd pas 40 seconden onderweg toen Gimenez zijn tweede van de middag wist te maken. Ueda scoorde in de 72ste minuut na een prachtige aanval de vierde Rotterdamse treffer. In blessuretijd scoorde invaller Minteh de vijfde treffer van de middag.

Feyenoord klimt door de overwinning naar de tweede plaats met 8 uit 4. Een punt minder dan PSV, maar dat heeft nog een wedstrijd te goed. FC Utrecht staat zestiende met 0 uit 4.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/