1 maart 2024
Feyenoord

Feyenoord

6-1 eindstand in de Kuip

Feyenoord heeft na twee gelijke spelen de eerste overwinning van het seizoen te pakken. De Rotterdammers wonnen van Almere City.

Na de 1-0 van Gimenez lag de wedstrijd bijna een uur stil door enkele zware onweersbuien. Na de hervatting maakte Paixao snel de 2-0 en nog binnen twintig minuten spelen zorgde Geertruida voor de derde treffer.

Na de rust ging Feyenoord vrolijk verder en maakte Wieffer met een knap schot de 4-0 en zorgde Gimenez halverwege de tweede helft vanaf elf meter de 5-0. Vlak voor tijd deed Almere City iets terug via Ritmeester, maar het slotakkoord was aan Timber die voor een 6-1 eindstand zorgde.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl