29 maart 2024
Feyenoord Psv

Feyenoord - PSV

Feyenoord slaat in omschakeling voor rust hard toe

Feyenoord heeft zondagmiddag de eredivisie topper tegen PSV gewonnen. De Rotterdammers wonnen met 3-1 in de Kuip.

PSV begon in Rotterdam nog niet eens zo slecht aan de wedstrijd. De Eindhovenaren zette Feyenoord vast, maar de ploeg van trainer Advocaat was effient in de omschakeling. In de zevende minuut opende Diemers na een snelle omschakeling de 1-0.

PSV raakte van de snelle achterstand niet van de leg en voetbalde daarna op dezelfde manier verder. PSV had meer overwicht, schoten en kansen, maar toch sloeg Feyenoord via Berghuis en Linssen voor rust nog hard toe.

In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. PSV was dominant, scoorde via Sangare, maar het lukte niet PSV niet om er nog een echte wedstrijd van te maken. Ondanks dat de ploeg van Schmidt grote delen in de wedstrijd beter was ging Feyenoord met de drie punten aan de haal.