Feyenoord tiental speelt gelijk tegen Slavia Praag

Slavia Praag - Feyenoord

Slavia Praag - Feyenoord

Dessers kopt Feyenoord naar groepswinst

Powered by WP Bannerize

Feyenoord zal ook na de winterstop actief blijven in de UEFA Conference League. Tegen Slavia Praag pakten de Rotterdammers met tien man donderdag een punt.

Het Feyenoord van trainer Arne Slot was al zo goed als zeker van overwintering, maar had om groepswinnaar te worden nog een punt nodig. Dat belangrijke punt werd met 10 man behaald in Praag. Guus Til kreeg al na 37 minuten een rode kaart omdat hij te hard doorgleed op zijn tegenstander. Geel was terecht geweest, maar deze rode prent was toch wel wat overdreven.

Ondanks dat Feyenoord twee keer op achterstand kwam via Olayinka en Kuchta wist het een verdiend punt uit het vuur te slepen. Wie anders dan Cyriel Dessers trof twee keer doel. De 1-1 maakt hij met een knap schot, de gelijkmaker viel op zijn Dessers in de slotseconden van de wedstrijd.

Union Berlin won met 0-1 bij Maccabi Haifa waardoor Slavia Praag en Union Berlin in een onderling duel over twee weken gaan uitmaken wie er met Feyenoord een ronde verder gaat in de Conference League.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: