Feyenoord

Feyenoord wint met 3-1

Feyenoord heeft in de eredivisie zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 3-1 weten te winnen.

Feyenoord domineerde de gehele wedstrijd en wist Go Ahead Eagles ver terug op eigen helft te dringen. Toch kwam de gewenste eerste goal pas laat. In de blessuretijd van de eerste helft tekende Minteh voor de 1-0.

Ook na rust was Feyenoord heer en meester, maar wist Go Ahead met goed verdedigen het lang vol te houden. Toch vonden Stengs en Gimenez een gaatje en brachten daarmee de stand na 3-0. Invaller Sow scoorde vijf minuten voor tijd namens de Eagles de eretreffer.

Feyenoord – Go Ahead Eagles 3-1
1-0 Minteh (45+2), 2-0 Stengs (56), 3-0 Gimenez (76), 3-1 Sow (85)
Feyenoord: Wellenreuther, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman (Lopes/83), Wieffer, Stengs (Lingr/78), Timber (Van de Belt/83), Paixao, Gimenez (Ueda/78), Minteh (Dilrosun(83)
Go Ahead Eagles: De Lange, Deijl, Nauber, Amofa,(Fernandes/79), Kuipers, Adekanye, Linthorst (Llasana/60), Willumsson. Rommens, O. Edvardson (Saathof/79), V. Edvardson (Sow/79)

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.