Feyenoord

Feyenoord verslaat Celtic met 2-0

Feyenoord is uitstekend begonnen aan de Champions League. Door doelpunten van Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh werd Celtic aan de kant gezet.

Feyenoord voert na de eerste speelronde groep E aan. Lazio en Atlético Madrid speelden in hun onderlinge groepsduel in Rome met 1-1 gelijk. Lazio-keeper Ivan Provedel tekende daar in de slotseconden voor de gelijkmaker. Het volgende Champions League-duel van Feyenoord is 4 oktober op bezoek bij Atlético. 

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.