Feyenoord rolt Sturm Graz vakkundig op

Feyenoord te sterk voor Sturm Graz

Feyenoord met 6-0 te sterk voor Sturm Graz

Feyenoord heeft in de Europa League Sturm Graz in de Kuip opgerold. De wedstrijd eindigde na een 4-0 ruststand in 6-0.

De ploeg van trainer Arne Slot kwam al na negen minuten op een 1-0 voorsprong door Alireza Jahanbakhsh. Via David Hancko, Danilo en opnieuw Jahanbakhsh mocht Feyenoord met een ruime voorsprong de kleedkamer opzoeken.

Na rust liet de thuisploeg de touwtjes wat vieren, maar Gimenez en Idrissi zorgden met nog twee doelpunten voor een ruime 6-0 overwinning.

Het Deense Midtjylland rolde Lazio in Denemarken op met 5-1 waardoor alle ploegen drie punten hebben uit twee duels. Feyenoord heeft met +4 het beste doelsaldo.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een reactie

/