Feyenoord profiteert van misstap PSV en Ajax

Feyenoord loopt uit op PSV en Ajax

Feyenoord is de grote winnaar van deze eredivisie speelronde. De Rotterdammers wonnen en zagen PSV en Ajax weer punten verdienen.

Zaterdag speelde Ajax met 0-0 gelijk tegen FC Twente en zondagmiddag gaf PSV op bezoek bij Fortuna Sittard een 2-1 voorsprong weg in blessuretijd. Feyenoord deed wat het moest doen en won verdiend met 0-3 bij FC Groningen.

De eenzijdige wedstrijd in de Euroborg was na een half uur eigenlijk al beslist door treffers van Igor Paixão en aanvoerder Orkun Kökçü. Het zwakke FC Groningen bracht Feyenoord geen moment in de problemen en moest in de slotminuten een derde goal slikken. Santiago Giménez was de doelpuntenmaker.

In de volgende speelronde kan Feyenoord opnieuw een belangrijke slag slaan. De ploeg van trainer Arne Slot speelt komende zondag in De Kuip tegen Ajax wat al vijf wedstrijd in de eredivisie op rij niet wist te winnen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.