29 maart 2024
Feyenoord

Feyenoord

Sinisterra en Linssen bezorgen Feyenoord drie punten

Feyenoord heeft zaterdagavond in de Kuip Willem II verslagen. Pas na rust wist de ploeg van trainer Slot de doelpunten te produceren.

De Rotterdammers domineerde in de eerste helft, maar een doelpunt bleef uit. Ook na rust was het Feyenoord wat het spel maakte, maar Willem II beet zo nu en dan wel van zich af. Dat resulteerde niet in kansen. Toch vond Feyenoord een opening via Sinisterra die in de korte hoek de bal langs Wellenreuther schoot.

Willem II kreeg vlak voor tijd een dot van een kans via aanvoerder Heerkes, maar de verdediger schoot wild naast. In blessuretijd zorgde Linssen vanuit de counter voor de 2-0. Feyenoord staat derde met 58 punten, maar het voelt het hete adem in de nek van AZ en FC Twente die drie punten minder hebben.

Willem II blijft vijftiende met 23 punten en zal de komende zes wedstrijden er nog hard voor moeten vechten om zich veilig te spelen.