Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord ook naar achtste finale beker

Feyenoord in De Kuip met 3-1 te sterk voor PEC Zwolle

In navolging van Ajax en PSV heeft ook Feyenoord de achtste finale van de TOTO KNVB Beker weten te bereiken.

Toch was de start donderdagavond tegen KKD club PEC Zwolle niet goed. De blauwvingers namen via een prachtig schot van de 37-jarige Medujanin al in de tweede minuut een 0-1 voorsprong.

Daarna nam Feyenoord het heft in handen en wist Zwolle nog maar amper onder de Rotterdamse offensief uit te komen. Wieffer en Danilo zorgden nog voor het ingaan voor de rust voor een 2-1 voorsprong.

Toen Danilo in de 56ste minuut voor de 3-1 zorgde was het wel duidelijk dat Feyenoord deze tweede ronde in de beker zou gaan overleven. De loting voor de achtste finale is zaterdagavond.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen