28 maart 2024
Elfsborg Feyenoord

Elfsborg - Feyenoord

Feyenoord door ondanks 3-1 nederlaag in Zweden

Feyenoord heeft de return in de Conference League tegen het Zweedse IF Elfsborg met 3-1. Ondanks de nederlaag is Feyenoord wel zeker van de groepsfase.

Feyenoord speelde in de eerste helft absoluut geen slechte wedstrijd tegen Elfsborg, maar het was allemaal net wat slapper dan in de thuiswedstrijd die met 5-0 gewonnen werd.  Larsson zorgde in de eerste helft voor de 1-0.

Na rust kwam Elfsborg zelfs op 2-0 door Bernhardsson en toen was het even billenknijpen voor de Rotterdammers. De 2-1 van Til na een uur spelen zorgde voor opluchting. Feyenoord kwam niet meer in de problemen ondanks dat Ndione met wat geluk nog de 3-1 scoorde.

De loting van de groepsfase van de Conference League is morgen om 13.30 uur. De loting kan je ook online kijken via Gratis Sport Kijken.