Feyenoord naar de kwartfinale van de Europa League
Feyenoord naar de kwartfinale van de Europa League

Feyenoord naar de kwartfinale van de Europa League

Feyenoord slacht Shakhtar in de Kuip met maar liefst 7-1

Feyenoord heeft donderdagavond de kwartfinale van de Europa League bereikt door thuis Shakhtar Donetsk met maar liefst 7-1 te verslaan.

Vorige week speelde Feyenoord in Warschau met 1-1 gelijk tegen Shakhtar, maar in de Kuip kwamen de gasten er niet aan te pas. Gimenez scoorde al in de negende minuut de 1-0, waarna Feyenoord nog voor rust via Kökcü (2x) uitliep na een 3-0 voorsprong.

Na de rust bleek Shakhtar snel gebroken toen Idrissi met een fantastisch schot voor de 4-0 tekende. Diezelfde Idrissi scoorde na een uur opnieuw waarna Jahanbakhsh en Danilo voor een 7-0 voorsprong zorgden. Kelsy maakte vlak voor tijd de eretreffer namens Shakhtar.

De loting voor de kwartfinale van UEFA Europa League is vrijdagmiddag om 13.00 uur.

Meer sportnieuws via Sport in Nederland

Opzoek naar nog meer sportnieuws via de website van Sport in Nederland? Onze website besteed aan allerlei sporten ontzettend veel aandacht. Van Eredivisie tot aan Keuken Kampioen Divisie voetbal, maar ook Formule 1DartsWielrennenTennisHandbal en vele andere sporten komen bij ons aan bod.

Liever online naar sport kijken? Check dan de voetbal livestream pagina of Watch Live. Ook kan je online Formule 1 kijken.