25 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Feyenoord klopt Ajax in vrouwen klassieker

Feyenoord

Feyenoord

Feyenoord met 4-1 te sterk voor Ajax

De eerste klassieker in de vrouwen voetbal competitie is een prooi geworden voor Feyenoord wat Ajax met maar liefst 4-1 versloeg. Feyenoord speelde de wedstrijd voor 3.000 toeschouwers die een tam en mak Ajax zagen.

Feyenoord beleefde voor eigen publiek een bliksemstart. Jada Conijnenburg schoot uit de draai hard raak na een hoekschop. De Rotterdammers voerden verrassend de boventoon en Maxime Bennink verdubbelde de marge na iets meer dan een halfuur. Ajax deed daarna iets terug via Nadine Noordam, maar kort na rust was het met de spanning wel gedaan. Ajax kwam met tien man te staan na een natrappende beweging van Oranje Leeuwin Stefanie van der Gragt.

De Amsterdammers konden daarna geen vuist meer maken. Feyenoord rook juist bloed en kreeg nog wat hulp van Ajax-keeper Isa Pothof, die zich verkeek op een schot van Cheyenne van de Goorbergh. Pia Rijstdijk maakte er vervolgens 4-1 van. Daar bleef het bij, mede doordat Annouk Boshuizen een strafschop miste namens de Rotterdammers. Door de overtuigende zege is Feyenoord ook meteen de nieuwe koploper in de Eredivisie Vrouwen.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste volleybal, hockey en handbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites