Feyenoord haalt Uros Spajic

Feyenoord haalt Uros Spajic

Spajic word gehuurd van FK Krasnodar

Feyenoord huurt verdediger Uros Spajic voor één seizoen van het Russische FK Krasnodar. Daarmee hebben de Rotterdammers hun gewenste verdedigende versterking binnen.

Trainer Dick Advocaat was de gehele zomer al op zoek naar een nieuwe centrale verdediger na het vertrek van Jan-Arie van der Heijden. Edgar Ié stond op de nominatie om nog een seizoen gehuurd te worden van Trabzonspor, maar tot een akkoord kwam het niet. Met de 27-jarige Serviër Spajic, die terug is van een enkelblessure, was Feyenoord er wel snel uit.

Extra ervaring

“Het is bekend dat we graag nog een centrale verdediger wilden toevoegen aan de selectie”, legt technisch directeur Frank Arnesen uit op de clubsite. “Met de komst van Uros Spajic is dat gelukt én voegen we niet alleen een extra optie, maar ook extra ervaring toe aan de achterste linie van de groep.”

Spajíc speelde van 2010 tot 2013 voor Rode Ster Belgrado en speelde vervolgens voor Toulouse, Anderlecht en sinds 2018 voor Krasnodar. De elfvoudig Servisch international was tot zijn enkelblessure basisspeler in Rusland.

Spajíc is de zesde zomeraanwinst van Feyenoord. Eerder kwamen Francesco Antonucci, Mark Diemers, Christian Conteh, Bryan Linssen en João Carlos Teixeira al naar De Kuip.

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie