19 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Feyenoord – Fortuna Sittard gratis eredivisie livestream

Livestream Feyenoord - Fortuna Sittard

Livestream Feyenoord - Fortuna Sittard

Live Feyenoord – Fortuna Sittard

Powered by WP Bannerize

Feyenoord – Fortuna Sittard kan je hier zondagmiddag om 12.15 uur live en gratis kijken via een eredivisie livestream. Kijk nu live via DEZE LIVESTREAM.

De wedstrijd word vanmiddag ook live uitgezonden via ESPN. Dit kanaal heeft de voetbalrechten en zend alle eredivisie duels uit op de televisie. Heb je geen abonnement dan kan je ook nog op onze eigen eredivisie voetbal live stream pagina kijken of er nog een gratis link beschikbaar is om naar de wedstrijd Feyenoord – Fortuna Sittard te kunnen kijken.

Feyenoord moet het zondagmiddag doen zonder vijf spelers die in quarantaine zitten wegens een positieve test op het coronavirus. Welke spelers er mogelijk besmet zijn is nog niet bekend. Wil de ploeg van trainer Dick Advocaat de vijfde plaats weer steviger in handen willen krijgen dan zal het vanmiddag moeten winnen van de Limburgers die met 34 punten uit 27 duels  verdienstelijk op een elfde plaats staan.

Meer streams

Er zijn heel wat kanalen die gratis online voetbalwedstrijden uitzenden. Natuurlijk mag dit niet, maar ze doen het wel. Ook loop je de kans een virus in je telefoon of laptop te krijgen en dat is wat je natuurlijk absoluut niet zou moeten willen. Voor de clubs is het ook niet goed want jij kijkt het voetbal gratis online terwijl het beter is om bij het stadion een kaartje te kopen aan de kassa. Maar jij kiest voor die gratis streams en die kun je dan ook vinden in dit overzicht.

Handige streams kun je nu online ook vinden via Gratis Sport KijkenHet Sportnieuws en via deze gratis voetbal livestream pagina. Natuurlijk kan je het beste een abonnement nemen via ESPN. Via deze ESPN link kun je live naar alle wedstrijden kijken in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League en Bundesliga.

Zo kun je vaak online de topwedstrijden kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites