Feyenoord dendert met 6-1 over Heerenveen heen

Arne Slot Feyenoord

Feyenoord wint met ruime cijfers en is klaar voor Celtic

Feyenoord lijkt klaar voor de Champions League. Zaterdag denderde het in de Kuip met maar liefst 6-1 over SC Heerenveen heen.

Na twintig minuten stond Feyenoord al met 3-0 voor door goals van Luka Ivanusec (1-0), Mats Wieffer (2-0) en Igor Paixão (3-0). In de 25e minuut maakte Simon Olsson de stand iets draaglelijker voor Heerenveen.

In de tweede helft maakte Feyenoord weer indruk. Santiago Giménez, Yankuba Minteh en Ondrej Lingr scoorden en zo werd het 6-1.

Dinsdag speelt Feyenoord tegen Celtic. Dat duel word gespeeld in de Kuip.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/