FC Volendam pakt drie punten bij rouwend Go Ahead (video)

Go Ahead Eagles - FC Volendam

Go Ahead Eagles - FC Volendam

Clubs herdenken overleden zoontje Jax van doelman Michaelis

FC  Volendam heeft dinsdagavond in de Adelaarshorst met 3-1 weten te winnen van een rouwend Go Ahead Eagles.

De punten die maandag tegen Volendam werden verloren zullen de Deventer ploeg wel gestolen kunnen worden. Maandag werd bekend dat Jax, het zoontje van Eagles-doelman Mitchel Michaelis en zijn vriendin Jenn was overleden. Jax kwam afgelopen zomer ter wereld en verloor zondagnacht de strijd van een zeldzame ziekte.  Maar ook voor Volendam was het emotionele avond want Michaelis keepte tot de zomer van 2020 nog bij FC Volendam.

De gasten speelden uitstekend en kwamen verdiend op voorsprong. Boy Deul maakte er vijf minuten voor rust 0-1 van en gaf Volendam daarmee een goed gevoel om mee te gaan pauzeren. In de tweede helft bleek de openingstreffer echter motiverend te hebben gewerkt voor Go Ahead, want zij namen de regie over en na ruim een uur voetballen zette Wout Droste de 1-1 op het scorebord.

Alles wees er op dat de formatie uit Deventer in de slotfase ook de zege nog uit het vuur zou slepen, maar niets was minder waar. Een succesvolle Volendamse counter leverde een kopdoelpunt op van Samuele Mulattieri in minuut 74 en in blessuretijd maakte de Italiaan er ook nog 1-3 van. Volendam, de nummer 7, staat door de zege in Deventer nog maar een puntje achter op de zesde plek van Go Ahead.

 

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: