FC Volendam ook onderuit tegen NEC

FC Volendam ook onderuit tegen NEC

Dramatische competitiestart Volendam in eerste divisie

FC Volendam heeft voor de derde keer op rij in de Keuken Kampioen Divisie niet weten te winnen. Na een gelijkspel tegen Telstar en een nederlaag tegen Jong FC Utrecht was dinsdagavond NEC met 3-1 te sterk.

Daarmee mag de competitiestart van de ploeg van trainer Wim Jonk dramatisch genoemd worden. Volendam wil meedoen om promotie naar de eredivisie maar staat met 1 punt uit 3 wedstrijden voorlopig op een zeventiende plaats.

Via Elayis Tavsan en Rangelo Janga stond NEC binnen het half uur op een 0-2 voorsprong. In de tweede helft ging FC Volendam op jacht naar eerherstel, maar kwam de 1-2 van Martijn Kaars pas in de derde minuut van de blessuretijd. Volendam had nog een minuut om op jacht te gaan naar de 2-2, maar Janga maakte met zijn tweede van de avond de 1-3.  NEC staat door de overwinning nu zevende met 6 punten uit 3 wedstrijden.

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie