20 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

FC Utrecht – FC Groningen kijken via livestream

FC Utrecht - FC Groningen kijken via livestream

FC Utrecht - FC Groningen kijken via livestream

Livestream FC Utrecht  – FC Groningen

Vanavond kan je de play-offs wedstrijd FC Utrecht – FC Groningen kijken via een livestream. De wedstrijd in de Galgenwaard begint vanavond om 18.45 uur.

KLIK HIER en kijk gratis!

De winnaar van de play-offs mag in juli gaan meestrijden in de tweede ronde van de Conference League. De andere halve finale van de play-offs gaat tussen Feyenoord en Sparta en dat duel word vanavond om 21.00 uur gespeeld in de Kuip. FC Utrecht en FC Groningen zijn de nummer zes en zeven uit de Eredivisie. Op papier doen beide clubs weinig voor elkaar onder waardoor het vanavond wel eens een hele spannende wedstrijd kan gaan worden.

TV en Livestream

De wedstrijd FC Utrecht – FC Groningen is vanavond vanaf 18.45 uur ook live online te zien via ESPN. Voor dit kanaal dien je wel een abonnement te hebben want anders word het enorm lastig om de wedstrijd te kijken. Toch kan je op onze gratis Eredivisie voetbal livestream pagina ook handige linkjes vinden om de wedstrijd online te kijken. De streams die wij linken van andere websites werken vaak prima.

Ook via andere website is het mogelijk om live naar de wedstrijd te kijken. Zo kan je via Gratis Sport Kijken niet alleen FC Utrecht – FC Groningen, maar ook Feyenoord – Sparta kijken via een livestream. Maar ook via LIVE TV is het mogelijk om handige gratis linkjes te vinden om de wedstrijden online te kijken.

Meer topsport via een livestream

Deze week kan je via de website van Sport in Nederland nog meer gratis sport online kijken. Zo kan je hier ook gratis kijken naar de Giro d’Italia en het EK Langebaan zwemmen. Ook de Formule 1 Grand Prix van Monaco is zondagmiddag gratis hier te zien via een gratis livestream.

Powered by WP Bannerize

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites