FC Twente - FC Emmen

Twente wint dankzij Van Wolfswinkel en Sadilek

FC Twente is vrijdagavond goed uit de winterstop gekomen. De Tukkers wonnen in de Grolsch Veste met 2-0 van FC Emmen.

Al na vijf minuten spelen kwam de ploeg van trainer Ron Jans al op een 1-0 voorsprong toen aanvaller Ricky van Wolfswinkel de openingstreffer maakte.

FC Twente speelde niet groots, ook in de tweede helft niet, maar de overwinning op Emmen was wel verdiend te noemen. Michael Sadilek zorgde na rust voor de winnende 2-0 en gooide daarmee de wedstrijd in het slot.

Twente staat met 30 punten uit 15 duels nu vierde. FC Emmen blijft zestiende met 11 punten.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.