28 maart 2024
Ron Jans

Ron Jans

Pröpper schiet Twente naar punt tegen Ajax

[wp_bannerize group=”Ajax” categories=”164,483,101,482,466,201,64,232,274,275,45,34,49,101,168,282,77,84,194,195″]

FC Twente heeft zondagmiddag in de Grolsch Veste een verdiend punt overgehouden aan het duel tegen Ajax. Het duel eindigde in 1-1.

Twente had Ajax vooral in de eerste helft redelijk in zijn greep. Ajax had het moeilijk tegen een scherp vooruit verdedigend Twente en kreeg ook zodoende via Menig en  Ugalde.

Toch nam Ajax na rust wel een voorsprong toen Haller van dichtbij de bal binnen kon tikken. In de slotminuten scoorde de thuisploeg alsnog de gelijkmaker. Trainer Jans dirigeerde Pröpper naar voren en de eerste bal die hij voor zijn voeten kreeg pegelde hij langs doelman Stekelenburg.