23 februari 2024
Fc Twente

FC Twente

Twente gromt maar bijt niet

FC Twente heeft de 1-5 nederlaag tegen Fenerbahce niet goed kunnen maken. Geen Conference League voetbal in Enschede.

Toch nemen de Tukkers wel waardig afscheid. Het joeg de Turken vooral in de eerste helft de stuipen op het lijf met fris en fel voetbal. Toch won Fenerbahce ook de return met 0-1. Dzeko scoorde in de 72ste minuut de enige treffer van de avond.

FC Twente kreeg in de Grolsch Veste voldoende kansen, maar zo nu en dan zat het ook helemaal niet mee. Na rust raakten Sem Steijn en Michel Vlap het aluminium.

FC Twente kan zich nu gaan richten op de competitie en het bekervoetbal.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl