FC Twente in Tilburg te sterk voor Willem II

Willem II - FC Twente

FC Twente koploper na ruime overwinning op Willem II

FC Twente is ook na 5 wedstrijden in de eredivisie nog ongeslagen. Zaterdagavond werd Willem II in Tilburg simpel met 0-3 op zij gezet.

Danilo (2x) en Oosterwolde maakte de doelpunten voor de Tukkers die met 11 uit 5 in ieder geval voor één dag weer koploper zijn in de eredivisie. Willem II staat met 4 punten uit 5 wedstrijden teleurstellend in het rechter rijtje.

Sport livestreams

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en gratissportkijken.nl staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie