28 maart 2024
Fc Groningen Fc Emmen

FC Groningen - FC Emmen

Emmen krijgt met een punt te weinig in Groningen

FC Groningen en FC Emmen hebben zaterdagavond in de eredivisie met 1-1 gelijk gespeeld. FC Emmen deed zichzelf te kort want de hekkensluiter was beter dan de  nummer zes uit de eredivisie.

[wp_bannerize group=”TIPcompetitie” categories=”164,483,101,482,466,201,64,232,274,275,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]

Check ook: Gratis werkende eredivisie streams

Vooral in de eerste helft kreeg Emmen de nodige kansen, maar kreeg het de bal niet in het doel. Emmen speelde een uur lang goed voetbal waar FC Groningen zich weinig raad mee wist. Via Bijl kwam Emmen vlak voor rust op een verdiende 0-1 voorsprong.

Ook in de tweede helft begon Emmen sterker, maar kwam FC Groningen via Da Cruz na een uur spelen wel op gelijke hoogte. Emmen kreeg nog wat kleine kansjes, maar het ontbeert de ploeg aan aan echte afmaker. Emmen komt door het gelijkspel een puntje dichterbij ADO Den Haag, maar het gat naar Willem II blijft met 7 punten nog vrij groot. FC Groningen blijft zesde en ligt op koers voor de play-off.