3 augustus 2020

Sport in Nederland

Sportnieuws en gratis sport livestreams

Eredivisie

Eredivisie

FC Groningen over de rooie, Twente wint

FC Groningen heeft zaterdagavond in eigen stadion de thuiswedstrijd tegen FC Twente verloren. De Tukkers wonnen met 1-3.

De eerste helft was nogal spectaculair. Cantalapiedra (Twente) en Sierhuis (FC Groningen) faalden vanaf 11 meter. Cantalapiedra raakte de lat en Sierhuis schoot de bal zwak door het midden op de voeten van Drommel.

Formule-1-live-stream-gratis

Vlak voor rust moesten Lundqvist en te Wierik er af met rood. Lundqvist kreeg rood voor een gemene trap van achteren en te Wierik kwam met gestrekt been. Dat zorgde voor nogal wat commotie bij de FC Groningen fans waardoor één supporter het veld bestormde maar door de beveiliging in de kraag gevat werd.

In de tweede helft was het direct duidelijk dat FC Groningen alleen nog maar kon gaan tegenhouden. Nakamura maakte de 0-1 en Cantalapiedra schoot (nu wel) een penalty langs doelman Padt.

500x500 garden impressions rudesheim loungeset

Doan maakte vlak voor tijd nog wel uit het niets de 1-2 en de spanning leek nog even terug te keren. Toch speelde FC Twente het duel goed uit en maakte Vuckic diep in blessuretijd de 1-3.