FC Groningen maakt korte metten met Jong PSV

FC Groningen

FC Groningen voor rust al klaar met Eindhovense beloften

FC Groningen heeft na de nederlaag tegen ADO Den Haag de rug gerecht en met 4-0 weten te winnen van Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie.

En FC Groningen kwam dit keer ook goed voor de dag want bij de rust stond de eindstand al op het scorebord. Määtta , Van Veen, Abraham en Balker wisten te scoren.

Ook FC Emmen wat een oudsider is voor de titel won maandagavond. De Drenten wonnen in eigen huis met 2-0 van Jong FC Utrecht. Heylen en Ubbink maakten de treffers.

Uitslagen

FC Groningen – Jong PSV 4-0

FC Emmen – Jong FC Utrecht 2-0

FC Eindhoven – ADO Den Haag 1-1

De Graafschap – Helmond Sport 2-1

TOP Oss – FC Dordrecht 0-1

Jong AZ – Jong Ajax 5-2

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/