3 augustus 2020

Sport in Nederland

Sportnieuws en gratis sport livestreams

FC Groningen 1

FC Groningen 1

FC Groningen ‘hooligan’ van 66 heeft spijt

Ineens stond hij op het veld. de 66-jarige Koen Siemers sinds dag en jaar supporter van FC Groningen maar zaterdagavond ging het helemaal mis.

In gesprek met het Dagblad van het Noorden laat de Groninger weten toch wel spijt te hebben van zijn daad. “Wat dom hè”, zegt Siemers. ,,Het is geen slimme zet geweest om over het hek te springen. Maar het is niet anders. Het is gebeurd.’’

Formule-1-live-stream-gratis

Waarom?

,,Het begon er al mee dat de Fanatics niet in het stadion mochten. Dan heerst er toch een andere sfeer in het stadion. Dus ik kwam al een beetje opgefokt het stadion in. En dan heb je ook nog de scheidsrechter tegen. Maar het was niet zo dat ik hem wat wilde aandoen. Het waren de emoties die opspeelden.’

500x500 garden impressions rudesheim loungeset

Afgevoerd

,,Ik heb de rust niet eens meegemaakt. Ik ben meteen door stewards en de politie de Euroborg uitgezet. Ik denk dat ik wel een stadionverbod krijg. Van 60 maanden, schat ik. Ik heb er wel spijt van. Nu moet ik mijn FC heel lang missen. Dat doet wel pijn. Maar elk nadeel heeft z’n voordeel. Mijn vrouw vindt het fijn dat ik voortaan elke zondag thuis ben.’’