21 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

FC Groningen en FC Twente delen de punten

FC Groningen - FC Twente

FC Groningen - FC Twente

FC Groningen en FC Twente spelen met 1-1 gelijk

FC Groningen en FC Twente hebben vrijdagavond in de Eredivisie de punten gedeeld. Het duel eindigde in 1-1.

Het fel startende Groningen kwam binnen tien minuten op voorsprong dankzij een uithaal in de kruising van Cyril Ngonge. Nog voor rust dacht De Leeuw er 2-0 van te maken, maar zijn goal werd op advies van de VAR afgekeurd wegens een vermeende overtreding op Robin Pröpper.

Powered by WP Bannerize

Vroeg in de tweede helft werd opnieuw een doelpunt van De Leeuw afgekeurd – Ngonge had hands gemaakt – en kreeg Twente gaandeweg meer grip. Het mondde uit in de gelijkmaker van Manfred Ugalde, die profiteerde van geschutter van Wessel Dammers.

In het restant van de vermakelijke en bij tijd en wijle opgefokte wedstrijd waren de grootste kansen voor Twente. Zo raakte invaller Denilho Cleonise vlak voor tijd de lat met een kopbal.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Formule 1 en Moto GP nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites