21 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

FC Emmen zet zegereeks voort tegen Heracles

Michael de Leeuw

Michael de Leeuw

De Leeuw loodst FC Emmen met drie goals langs HeraclesFC Emmen is hard op weg om degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie te voorkomen. Zondagmiddag wonnen de Drenten verdiend met 3-1 van Heracles Almelo.

Acht duels ongeslagen

FC Emmen is nu al acht duels in de eredivisie op rij ongeslagen en haalde maar liefst 18 punten uit die duels. Ook Heracles kon geen poot aan de grond krijgen aan de Oude Meerdijk waar Emmen na rust via een doelpunt van de Leeuw de leiding had genomen.

Heracles drong na de 1-0 wel steeds meer en meer aan. Ook voor de ploeg uit Almelo staat er een hoop op het spel de komende weken want Heracles maakt nog altijd kans op deelname aan de kans op de play-off voor Europees voetbal. Via Vloet was Heracles een kwartier voor tijd wel dicht bij de 1-1, maar zijn wilde inzet met links vloog over de goal.

Toch was Vloet daarna wel trefzeker en leek het duel af te gaan stevenen op een gelijkspel. De Leeuw deed er in de slotfase nog een schepje bovenop. De ervaren aanvaller die deze zomer vertrekt naar FC Groningen maakte met een prachtige volley de 2-1 en amper een minuut later met een inglijder de 3-1.

Emmen rukt op

FC Emmen wat in de winterstop stijf onderaan stond met 6 punten staat nu zestiende met 24 punten. Emmen heeft Willem II (25 punten) en RKC Waalwijk (26 punten) in het vizier. VVV-Venlo staat nu zeventiende met 22 punten. ADO Den Haag wat laatste staat met 16 punten moet hopen op een wonder om nog in de eredivisie te blijven.

Heracles Almelo staat met 39 punten voorlopig nog achtste. Maar FC Twente, SC Heerenveen en ook Sparta zitten op het vinkentouw.

Powered by WP Bannerize

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites