24 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

FC Emmen versterkt zich met Jeredy Hilterman

Jeredy Hilterman

Jeredy Hilterman

Hilterman wil met Emmen meestrijden om de bovenste plekken

Jeredy Hilterman maakt de overstap van FC Utrecht naar FC Emmen. De spits heeft aan de Oude Meerdijk een contract getekend tot de zomer van 2023, met een optie op een extra seizoen.

De geboren Haarlemmer sloot zich in 2013 aan bij de jeugd van AZ. Twee jaar later maakte hij de overstap naar Willem II, weer twee jaar later nam FC Utrecht hem over. Voor de club uit de Domstad speelde hij 98 duels voor Jong FC Utrecht in de eerste divisie. Afgelopen seizoen scoorde hij, vaak als aanvoerder, negentien doelpunten in 36 wedstrijden. Driemaal kwam hij in actie voor de hoofdmacht van de club.

Powered by WP Bannerize

“Voor mij is het tijd om een stap te maken”, aldus de 23-jarige Hilterman. “Bij FC Emmen wil ik in een uitverkocht stadion belangrijk zijn met doelpunten en assists. Er zit veel kwaliteit in de ploeg en ik denk dat we mee kunnen doen om de bovenste plekken.”

Technisch manager Michel Jansen: “We zoeken nog versterking voorin en Jeredy staat al langer op de radar van FC Emmen. Hij heeft een neusje voor de goal en is een echte teamspeler. Daarom past hij goed bij de club.”

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites