FC Emmen – FC Dordrecht livestream | KKD

FC Emmen – FC Dordrecht kijken via een livestream

Vrijdagavond om 20.00 uur is er weer KKD (Keuken Kampioen Divisie) voetbal. Kijk FC Emmen – FC Dordrecht via een livestream.

FC Emmen speelde in de eerste twee wedstrijden gelijk, maar vorige week wist het de eerste overwinning te boeken door De Graafschap met 1-0 te verslaan. Het goed voetballende FC Dordrecht oogt veel lof met goed voetbal, maar heeft tot dusverre slechts twee punten.

KKD voetbal kijken

KLIK HIER en vind een gratis voetbal livestream

De voetbalwedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie zijn in Nederland al sinds enkele jaren te zien via sportzender ESPN. Zij zenden alle wedstrijden live uit. Op ESPN 1 is er elke vrijdagavond om 19.15 uur een schakelprogramma waar alle wedstrijden live te volgen zijn. Op ESPN 2, 3 en 4 is er een wedstrijd in zijn geheel te zien. Voor deze kanalen dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement.

Op onze website hebben we ook een speciale pagina ingericht om het voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie live te beluisteren. Via de KKD radio livestream vind je van bijna alle clubs een link naar een regionale of lokale omroep die de wedstrijd van jou favoriete club live uitzend. Via bovenstaande link vind je een pagina met linkjes naar websites die zo nu en dan het voetbal online uitzenden. Omdat wij zelf niks uitzenden kunnen we geen garantie afgeven of deze streams ook zullen werken.

Programma dit weekend

Vrijdag, 20.00 uur:
MVV Maastricht – Jong Ajax
FC Emmen – FC Dordrecht
FC Den Bosch – Jong PSV
VVV-Venlo – De Graafschap

Helmond Sport – SC Cambuur
Telstar – FC Eindhoven
TOP Oss – FC Groningen
Jong FC Utrecht – Roda JC

Zondag, 14.30 uur:
Willem II – NAC Breda

16.45 uur:
ADO Den Haag – Jong AZ

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/