Kijk hier Formule 1 gratis via een live stream

Kijk om 15.00 uur hier gratis naar de F1 Emilia-Romagna live stream. Formule 1 kijk je dit weekend ook online gratis. Vind nu hier 100% goed werkende streams.

Lees ook: Verstappen wint sprintrace op Imola

Kans op regen groot

Het gaat hoe dan ook vanmiddag een spectaculaire race worden in Imola want de kans op regen is 60%. Op dit moment is het wel droog, maar de kans op een flinke regen of onweersbui neemt vanmiddag toe. Het zou dus kunnen zijn dat de race droog begint en dat er tijdens de race wel eens een bui over zou kunnen trekken. Het blijft dus afwachten wat het weer vanmiddag gaat doen en hoeveel invloed het zal hebben op de race.

Zaterdagmiddag was de sprintrace ontzettend spannend. Max Verstappen vertrok vanaf pole, maar zag Charles Leclerc bij de start direct voorbij komen. Toch wist de kopman van Red Bull zijn rust te bewaren en in de voorlaatste ronde wist hij Leclerc alsnog te pakken. Verstappen  vertrekt daarom vanmiddag dus vanaf pole met Leclerc achter zich en teamgenoot Sergio Perez vanaf P3.

Live stream Grand Prix

Kijk nu F1 via deze livestream van LIVE TV

Kijk nu F1 via de livestream van Hesgoal

Sport in Nederland heeft niet de rechten om de race vanmiddag live uit te zenden. Via de website van LIVE TV en Hesgoal zijn er wel weer gratis streams te vinden. De meeste streams werken prima en zijn vaak goed van kwaliteit. Zo nu en dan zelfs in Full-HD. Check de linkjes hier bovenaan en kijk om 15.00 uur gratis F1 via een livestream.

Scroll to top
%d bloggers liken dit: