F1 2021 kwalificatie livestream (gratis)

Kijk hier het hele jaar in 2021 gratis naar de kwalificatie van de Formule 1 races. Via de livestream hoef je geen kwalificatie online te missen.

De F1 2021 livestream voor de kwalificatie vind je hier onder. Alle vrije trainingen, kwalificaties en races worden live uitgezonden door de sportzender Ziggo Sport. Maar ook online kan je gratis kijken naar de formule 1 2021 via de livestream.

Livestreams F1 2020 kwalificatie

 

 

He’s Goal

Kies voor Formule 1, en klik vervolgens op de actuele link. Zorg dat je op het rode kruisje klikt om de stream te beginnen.

Klik hier om te beginnen met kijken

CricHD

De kwaliteit ligt op CricHD iets hoger dan op He’s Goal, maar de website ligt er wel vaker uit. Mooie bonus: je kunt naast de prestaties van Max Verstappen ook prima voetbal kijken via deze site.

Klik hier om te beginnen met kijken

TotalSportek

TotalSportek is iets toegankelijker, omdat er per GP wordt uitgelegd hoe het gratis streamen werkt. De streams zijn over het algemeen stabiel en goed.

Klik hier om te beginnen met kijken

F1 Streams

F1 Streams is een Nederlandse site die naast TV-zenders ook Formule 1 uitzendt. En dit is helemaal gratis. Ook hier valt de kwaliteit soms tegen, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt met het aanbod.

Klik hier om te beginnen met kijken

Nog meer livestream-opties

Werken de bovenstaande links niet hier onder zetten nog wat populaire sites voor je op een rijtje: