Meteen naar de inhoud
Home » Europa League livestream PSV – Olympiakos

Europa League livestream PSV – Olympiakos

Live PSV – Olympiakos

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing” categories=”232,274,45,49,168,282,77,84,194,195″]

Vanavond kijk je via deze gratis Europa League livestream PSV – Olympiakos. De wedstrijd in Eindhoven begint donderdagavond om 21.00 uur.

Voorbeschouwing

PSV heeft vanavond wat recht te zetten tegen de Grieken. Vorige week ging de uitwedstrijd met 4-2 verloren, dus de ploeg van trainer Roger Schmidt zal in de achtervolging moeten. Aanvallend heeft PSV voldoende kwaliteit om de doelpunten te maken, maar ook in de uitwedstrijd in Griekenland werden de tegentreffers te gemakkelijk weggegeven. Als PSV het ‘lek’ dicht kan houden dan liggen er absoluut kansen om de achtste finale van de Europa League te bereiken.

Schmidt kan vanavond beschikken over spelmaker Mohamed Ihattaren. De talentvolle middenvelder was een week lang ziek, maar is weer volledig hersteld. Olivier Boscagli die vorige week in de uitwedstrijd met een hoofdblessure uitviel is een twijfelgeval. Ibrahim Sangare is in ieder geval niet van de partij. De verdedigende middenvelder is voor een duel geschorst.

Vermoedelijke opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Viergever, Max; Thomas, Rosario, Ihattaren, Götze; Malen, Zahavi.

Livestream en tv

De wedstrijd tussen PSV en Olympiacos is donderdagavond gewoon te zien op het open net. Zowel RTL 7  als ESPN zenden de wedstrijd live uit. Als je de wedstrijd vanavond online wilt kijken dan kun je het ook proberen via Gratis Sport Kijken en Actueel Sportnieuws. Op beide websites vind je tal van handige linkjes waar je live en gratis naar alle wedstrijden in de UEFA Europa League kunt kijken.

Voetbal is ook vaak gratis online te kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Geef een antwoord