22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Euro 2020 live stream Zweden – Polen

Euro 2020 live stream Zweden - Polen

Euro 2020 live stream Zweden - Polen

Zweden – Polen kijken via een gratis EK livestream

Vanavond kan je via een gratis EK voetbal livestream weer live voetbal online kijken. Kijk nu via de Euro 2020 live stream Zweden – Polen gratis.

Zweden zal vanavond aan een punt voldoende hebben om de achtste finale te bereiken. Er kan voor de Scandinaviërs weinig meer misgaan. Dat kan wel als de Polen winnen, maar dan is het nog van belang wat de uitslag word bij Slowakije – Spanje. Het kan wel eens een boeiende avond gaan worden met veel topvoetbal.

Powered by WP Bannerize

Live stream en televisie uitzending.

De wedstrijd tussen Zweden en Polen word vanavond ook live op de Nederlandse televisie uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op NPO 2 en de uitzending begint om 17.50 uur. De wedstrijd tussen Slowakije en Spanje zal op NPO 1 live worden uitgezonden. Ook kan je de wedstrijd online kijken via een live stream.

Alle Euro 2020 duels zijn via Sport in Nederland te zien via de Euro 2020 live stream. Die streams zijn gratis en voor iedereen beschikbaar. Sport in Nederland zend zelf het EK Voetbal niet live uit, maar via een simpele klik op de EK livestream banner of bovenstaande link kijk je het voetbal vanavond gewoon gratis.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites