22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Euro 2020 live stream Wales – Denemarken

Euro 2020 live stream Wales - Denemarken

Euro 2020 live stream Wales - Denemarken

Wales – Denemarken gratis EK voetbal live stream

Kijk hier vanavond om 18.00 uur live naar Wales – Denemarken. Via de Euro 2020 live stream kan je hier gratis Wales – Denemarken kijken.

De wedstrijd Wales – Denemarken word vanavond gespeeld in Amsterdam in de Johan Cruijff Arena. Voor het Nederlands elftal is dit duel interessant omdat de winnaar van Nederland – Tsjechië het in de kwartfinale gaat opnemen tegen de winnaar van dit duel.

Euro 2020 livestream 1

Euro 2020 livestream 2

Live stream Wales – Denemarken

De wedstrijd tussen Wales en Denemarken zal vanavond live worden uitgezonden door de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 17.20 uur.  Maar ook online kan je naar de wedstrijd kijken want via de Euro 2020 live stream kijk je Wales  – Denemarken binnen één klik op je mobiele telefoon, tablet of laptop.

Sport in Nederland zend de wedstrijd tussen Wales en Denemarken zelf niet live uit. Op onze website vind je alleen maar directe linkjes naar andere websites die alle wedstrijden van het EK Voetbal online uitzenden. De streams die je vind op onze website zijn over het algemeen van een hele goede kwaliteit en ze zijn ook nog gratis.

Powered by WP Bannerize

Een aanbieder als Hesgoal zend de wedstrijden ook live uit in HD-kwaliteit. Ook een website als LIVE TV zend de wedstrijden van Euro 2020 live uit via een live stream. Zij doen dit niet in HD-kwaliteit, maar de streams zijn over het algemeen goed en er komt weinig reclame in voor.

Meer gratis EK voetbal livestreams

Er zijn veel meer zenders die ook het EK Voetbal via hun website uitzenden. Zo kan je ook via de NPO online naar het EK Voetbal kijken. Die gratis stream kan je vinden onder deze EK Voetbal livestream link. Er zijn diverse opties om het EK Voetbal online niet te hoeven missen. Ook via de EK livestream banner die je op deze pagina kan vinden zijn gratis voetbal livestreams te vinden. Ook hier kan je met een simpele muisklik een live stream openen van Hesgoal of LIVE TV.

Ook kan je dit weekend via de gratis wielrennen live stream kijken naar de Tour de France. Ook kan je via onze pagina met Formule 1 livestreams online kijken naar de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk op de Red Bull Ring.

Programma Achtste finale EK Voetbal 

Zaterdag, 18.00 uur:
Wales – Denemarken

Zaterdag, 21.00 uur:
Italië – Oostenrijk

Zondag, 18.00 uur:
Nederland – Tsjechië

Zondag, 21.00 uur:
België – Portugal

Maandag, 18.00 uur:
Kroatië – Spanje

Maandag, 21.00 uur:
Frankrijk – Zwitserland

Dinsdag, 18.00 uur:
Engeland – Duitsland

Dinsdag, 21.00 uur:
Zweden – Oekraïne

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites