16 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Euro 2020 live stream Turkije – Wales

Euro 2020 live stream Turkije vs Wales

Euro 2020 live stream Turkije vs Wales

EK Voetbal live stream Turkije – Wales

In Group A staat vanavond om 18.00 uur de wedstrijd Turkije – Wales op het programma. Kijk hier nu gratis Turkije – Wales via de Euro 2020 live stream.

Turkije – Wales EK Voetbal live stream 1
Turkije – Wales EK Voetbal live stream 2

Powered by WP Bannerize

Voor zowel Turkije als Wales zijn de belangen bij het EK Voetbal duel in Bakoe vanavond groot. De Turken verloren de openingswedstrijd van Italië met 0-3 terwijl Wales en Zwitserland met 1-1 de punten deelden. De Turken zullen in Azerbeidzjan vanmiddag moeten proberen te winnen om kwalificatie voor de achtste finale niet uit het oog te verliezen.

Turkije – Wales op televisie en via een live stream kijken

Alle wedstrijden van Euro 2020 worden live uitgezonden door de NOS op NPO 1. Dat betekend dat ook de wedstrijd Turkije – Wales vanavond om 18.00 uur rechtstreeks op de televisie is. Wil je de wedstrijd kijken via een live stream dan kan je om 18.00 uur ook via de Euro 2020 voetbal live stream hier bovenaan de website naar het duel kijken.

Ook zijn er bekende websites zoals Hesgoal en LIVE TV die via een live stream de wedstrijden online uitzenden. De beeldkwaliteit en de streams zijn altijd van goede kwaliteit en werken over het algemeen ook goed. Sport in Nederland zend geen voetbal live uit, maar plaatst alleen maar de rechtstreekse linkjes naar deze gratis live stream websites.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites