Euro 2020 live stream Turkije vs Italië

Euro 2020 live stream Turkije vs Italië

Kijk hier via een gratis live stream Turkije vs Italië

Om 21.00 uur begint het EK voetbal. Kijk vanavond hier gratis via de Euro 2020 live stream Turkije vs Italië. De wedstrijd word gespeeld in Rome. Turkije en Italië zitten ingedeeld in Group A met Wales en Zwitserland.

De wedstrijd tussen Turkije en Italië staat vanavond onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie. De 38-jarige Nederlander debuteert op een groot eindtoernooi en mag dus de openingswedstrijd fluiten die vermoedelijk door miljoenen mensen bekeken zal gaan worden.

Powered by WP Bannerize

Voor de Turken zal het vanavond wel eens een hele lastige wedstrijd gaan worden. Op papier speelt Turkije thuis, maar Italië heeft natuurlijk in Rome het voordeel van het thuispubliek. Als we de statistieken bekijken dan ziet het er voor Turkije niet hoopvol uit. Van de 13 ontmoetingen won Italië er negen en vier keer werd het gelijk.

Televisie en live stream

Via de Euro 2020 live stream kan je vanavond Turkije vs Italië online kijken. De streams vind je onder de banner die op deze pagina voor je klaar staat. Ook word natuurlijk het EK voetbal live uitgezonden via de NOS op NPO1. De voorbeschouwing op de wedstrijd Turkije vs Italië begint om 20.30 uur.

Via het internet is de wedstrijd Turkije vs Italië via diverse live streams te zien. Zo kan je een handige link vinden via Gratis Sport Kijken. Ook zal de wedstrijd live te zien zijn via bekende aanbieders als LIVE TV en Hesgoal. De streams op die websites zijn vaak van een hele goede kwaliteit en werken over het algemeen altijd.

Programma Groep A

Vrijdag 11 juni
21.00 uur:
Turkije – Italië (Rome)

Zaterdag 12 juni
15.00 uur:
Wales – Zwitserland (Baku)

Woensdag 16 juni:
18.00 uur:
Turkije – Wales (Baku)

21.00 uur:
Italië – Zwitserland (Rome)

Zondag 20 juni
18.00 uur:
Italië – Wales (Rome)
Zwitserland – Turkije (Baku)

Powered by WP Bannerize

Geef reactie

Laat reactie achter