24 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Euro 2020 live stream Tsjechië – Denemarken

Euro 2020 live stream Tsjechië - Denemarken

Euro 2020 live stream Tsjechië - Denemarken

EK Voetbal Tsjechië – Denemarken via een gratis live stream

In de kwartfinale van het EK voetbal spelen vanavond Tsjechië en Denemarken tegen elkaar. Kijk nu via de Euro 2020 live stream Tsjechië – Denemarken online. Vind de gratis voetbal livestream hier beneden op de pagina.

Wie had een dikke week geleden gedacht dat Tsjechië – Denemarken op dit EK in de kwarfinale tegen elkaar zouden staan. Iedereen met een oranje bril had gehoopt dat het Nederlands elftal zou mogen aantreden vanavond, maar helaas de Tsjechen waren zoals zo vaak een struikelblok voor ons oranje. Toch kan het vanavond wel eens een interessante ontmoeting gaan worden. De Tsjechen spelen na hun mogelijkheden en de Denen spelen goed aanvallend voetbal. Wie zal vanavond die strijd gaan winnen in Bakoe?

Tsjechië – Denemarken live stream

Tsjechië – Denemarken zal vanavond om 18.00 uur live worden uitgezonden door de NOS op NPO 1. Om even voor half zes begint de voorbeschouwing in Studio Europa. Natuurlijk is dit EK duel niet alleen op de televisie te zien, maar ook via een gratis Euro 2020 live stream. Sport in Nederland zend de wedstrijd niet live uit, maar op onze website vind je wel handige linkjes naar andere websites die gratis online het EK Voetbal uitzenden.

Bekende websites zoals LIVE TV en Hesgoal zenden vrijwel alle wedstrijden van het EK Voetbal live uit. Maar niet alleen het EK want vanavond zenden ze via deze livestream ook de Copa America wedstrijden uit. Vanavond gaat het hier om de wedstrijd Tsjechië – Denemarken in de kwartfinale van Euro 2020.

Euro 2020 livestream 1

Euro 2020 livestream 2


Euro 2020 livestream 3

Euro 2020 livestream 4

Euro 2020 livestream 5

Kijk nu ook EK Voetbal online via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites