16 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Euro 2020 live stream Slowakije – Spanje

Euro 2020 live stream Slowakije - Spanje

Euro 2020 live stream Slowakije - Spanje

Slowakije – Spanje EK voetbal live stream gratis

Vanavond zal het voor Spanje op het EK Voetbal alles of niks gaan worden. Kijk hier om 18.00 uur live via de Euro 2020 live stream Slowakije – Spanje.

De Spanjaarden kunnen zich na een gelijkspel tegen Zweden en Polen geen misstap meer veroorloven. De Spanjaarden zullen moeten winnen om uitschakeling in de groepsfase te voorkomen. Een makkelijke opgave zal dat niet gaan worden omdat Spanje vooral veel moeite heeft met het afmaken van de kansen. Slowakije zal hoe dan ook niks cadeau gaan geven vanavond.

Powered by WP Bannerize

Live stream en televisie uitzending

De wedstrijd Slowakije – Spanje word vanavond live uitgezonden door de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op het duel begint om 17.20 uur. De wedstrijd tussen Zweden en Polen is vanavond om 18.00 uur live te zien op NPO 2.

Wil je de wedstrijd live kijken via een gratis Euro 2020 live stream? Kijk dan EK Voetbal hier online via de bovenstaande banner en of de handige linkjes die bovenaan deze pagina staan. De streams zijn van goede kwaliteit en bovendien gratis. Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet live uit, maar op onze website vind je handige linkjes om gratis online voetbal te kijken.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites